Gorillafeiten 'Wie is wie' Diversen Over mij Foto's/video's Contact

Foto van de week

Dit onderdeel is toch niet wat ik wou dat het was, dus ik stop er al mee.

In de eerste week had ik echt een geweldige foto van de week (een reeks zelf), maar daarna niet echt meer. Het werd meer een 'verhaal van de week' met daarbij een foto.

Ik ben niet echt een goede fotograaf. Het is ook niet het belangrijkste voor me; het belangrijkste is genieten van de dingen die de gorilla's doen. Dat is soms ook lastig fotograferen, omdat ik dus geen goede fotograaf ben. Als ze stil zitten, dan lukt het wel. Maar heel eerlijk, stilzittende gorillafoto's kunnen in de meeste gevallen niet de titel foto van de week krijgen ;-) Of ze moeten een grappige blik hebben ofzo. Die van de eerste week toevallig wel. En misschien dat zoiets hier of daar in de toekomst nog lukt. Het beste zou eigenlijk zijn dat ik een fotografiecursus volg, maar daar heb ik geen behoefte aan.

Het werd eerder dus een 'verhaal van de week' en dan kan ik beter gewoon een heel nieuw onderdeel starten over bepaalde gorilla's. Wellicht dat ik dat dus inderdaad ga doen.

Zo ben ik heel benieuwd wat ik komende week ga zien in Apenheul. Ik hoop er op interactie tussen Kiango (2 jaar) en M'Fugaji (bijna 14 jaar) die sinds kort weer bij de groep zit. Ik hoorde/las dat ze heel veel met elkaar speelden. Hopelijk buiten ook en maak ik dat mee. Maar goed, dan kan ik dat beter gaan filmen.

Dus vanaf deze week geen foto van de week meer en ook het archief heb ik weggehaald.

Ik zit wel te overwegen een 'foto van het jaar' (of foto's van het jaar) te gaan doen aan het eind van 2023. Ligt er ook aan of ik nog genoeg foto's die die titel verdienen kan gaan maken.

Nou, dat was het wel.

 
<- terug naar diversen

 © 2023 gorillafan.nl

       

↥ naar boven ↥