Hier woont 1 van de 2 vrijgezellengroepen die ons land heeft. De leukste groep ook van de 2, want hier is feitelijk nog wel leuke intereractie (voor zolang dat nog duurt; er is al e.e.a. veranderd). Hier wonen Bitono, Jah, Bitanu, Popa, Baloo en Imbizo. Voor meer info over deze jongens: 'wie is wie'.

Hier ben ik nog niet vaak geweest en tot mijn bezoek in januari 2016 heb ik de mannen steeds niet goed kunnen zien. In januari echter heb ik uuuuren naar ze gekeken en ze zijn leuk! Jah is by far mijn favoriet, puur op uiterlijk gebaseerd (en toen ik het nageslacht van Bongo ging uitpluizen, ontdekte ik dat hij een afstammeling van Bongo is; logisch dus dat ik voor hem viel ).

Ik zou ze vaker moeten zien om hun karakters te kennen. Bitono, de oudste, speelt regelmatig met de 2 jongsten. Die 2 jongsten spelen ook regelmatig met elkaar. Heerlijk gewoon! Als ik ze vaker heb gezien, dan komt hier vast nog wel eens wat meer over ze te staan

De gorilla's delen hun verblijf met roloway meerkatten. Een koppeltje met een jong (22-2-2017 geboren).

Hun verblijf is mooi en groot, maar voor bezoekers niet zo geweldig. Er zijn maar een aantal plekken waar je naar ze kunt kijken. Zo zijn er bijvoorbeeld plaatsen waar de gorilla's kunnen zitten en waar je dan als volwassene niet kunt kijken. Het is erg op kinderen gericht, doordat er een speeltuin is en er plekken bovenin zijn waar alleen maar kinderen kunnen komen via leuke klimstukken (of hoe ik dat ook noemen moet). Ik vind het feitelijk een waardeloos verblijf (voor mij als bezoeker). Ik kan ze niet constant overal volgen, wat bij andere groepen wel degelijk kan (af en toe met ren- en vliegwerk )

Hieronder foto's van hun verblijf.

 

Door dit tabblad te sluiten (sneltoets CTRL+W) kom je weer terug bij mijn menu