UPDATES

17 september 2017
(Eindelijk) 'mijn liefde voor gorilla's' afgemaakt. Het is te vinden onder het kopje 'diversen'. Afgelopen weken trouwens ook de profielfoto's van diverse gorilla's al aangepast (recentere) en komende week gaat dat ook nog gebeuren.


11 december 2016
(Eindelijk) foto's van het verblijf en eiland van Apenheul toegevoegd en bij alle groepen wat (tekstuele en andere) wijzigingen bij diversen, 'De diverse groepen, hun 'huisgenoten' en hun verblijven'.

2 november 2016
Bij feiten het e.e.a. even wat duiderlijker gemaakt (niet meer 'welke gorilla' maar: 'soorten/ondersoorten' en 'gewicht/lengte/leeftijd/voortbewegen').

23 oktober 2016
De pagina over Zoo Antwerpen (bij diversen: de diverse groepen, hun 'huisgenoten' en hun verblijven) aangepast ivm interne verhuizing van de gorilla's en recente wijzigingen in de groep door overlijden.

12 oktober 2016
Foto's van het verblijf in Ouwehands toegevoegd bij de diversen groepen, hun 'huisgenoten' en hun verblijven .
N'Washi verhuisde op 5 oktober van Burgers' Zoo naar Safaripark Beekse Bergen, dus bij 'wie is wie' beide pagina's aangepast.
Foto's van de verblijven van de twee groepen in Safaripark Beekse bergen toegevoegd bij de diversen groepen, hun 'huisgenoten' en hun verblijven.