Foto's maken doe ik niet heel vaak, maar als ik het doe dan plaats ik soms de beste foto's op mijn «Flickr account». De laatste tijd plaats ik ook regelmatig foto's en filmpjes op mijn «Gorillafan Facebook pagina». Dat is een openbare pagina.

Filmen doe ik vaker; vooral in Burgers' Zoo, waar de unieke gorillatweeling woont. Mijn filmpjes zijn op «youtube» te zien.

Wat betreft het filmen: Ik haal het geluid weg voordat ik de filmpjes online zet. De reden: gorilla's maken maar amper geluid en als ze dat doen hoor je het toch niet. Het enige wat je hoort zijn mensen die praten; dat heeft geen nut om te laten staan. Om dan nog maar te zwijgen over gillende kinderen. Hier een filmpje van ongeveer een minuut met geluid; je snapt dan wel waarom ik het weghaal lijkt me.

De kwaliteit van mijn filmpjes is niet +++. Dat komt omdat ik maar een simpele digitale videocamera heb (Panasonic HC-V160).

Ik ben geen ster in filmen zonder statief en zelfs met statief heb ik af en toe moeite als ik de camera beweeg. Dus mijn video's zijn niet 100% perfect, maar ik doe mijn best. Ik ben geen professional; ik ben en zal altijd een amateur blijven. Gelukkig kan ik de slechte stukken verwijderen in Windows Movie Maker (dat is het programma dat ik gebruik voor het bewerken van mijn filmpjes).