Gorillafeiten 'Wie is wie' Diversen Over mij Foto's/video's Contact

Foto's/video's

Foto's maken en filmen zijn niet mijn hoofddoel als ik gorilla's bezoek; mijn hoofddoel is om te kijken (en te genieten). Ik fotografeer en film zeker wel, maar niet heel veel. Wat filmen betreft: dat heb ik vooral gedaan toen de tweeling net geboren was. Verder is dat echt heel onregelmatig. Fotograferen doe ik ook niet heel vaak en feitelijk vooral meer voor mezelf dan voor anderen. Af en toe plaats ik het e.e.a. wel online.

Foto's komen op mijn openbare Facebook pagina. Onderaan deze pagina zie je het Facebook logo, klik erop en je komt op mijn Facebook pagina.

Mijn filmpjes plaats ik op YouTube. Onderaan deze pagina zie je het YouTube logo, klik erop en je komt op mijn YouTube pagina. Ik heb al heel lang geen filmpjes meer geplaatst zul je zien als je sorteert op publicatiedatum. Het is zo veel werk. Ik ga binnenkort een inhaalslag te maken.

Wat betreft het filmen: Ik haal het geluid weg voordat ik de filmpjes online zet. De reden: gorilla's maken maar amper geluid en als ze dat doen hoor je het toch niet. Het enige wat je hoort zijn mensen die praten; dat heeft geen nut om te laten staan. Om dan nog maar te zwijgen over gillende kinderen. Hier een filmpje van ongeveer een minuut met geluid; je snapt dan wel waarom ik het weghaal lijkt me.

De kwaliteit van mijn filmpjes is niet +++. Dat komt omdat ik maar een simpele digitale videocamera heb.

Ik ben geen ster in filmen zonder statief en zelfs met statief heb ik af en toe moeite als ik de camera beweeg. Dus mijn video's zijn niet 100% perfect, maar ik doe mijn best. Ik ben geen professional; ik ben en zal altijd een amateur blijven. Gelukkig kan ik de slechte stukken verwijderen in Windows Movie Maker en Video-editor (dat zijn de programma's die ik gebruik voor het bewerken van mijn filmpjes).

 © 2023 gorillafan.nl

       

↥ naar boven ↥